RADJOE ART

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 906 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Radjoe Art. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 18:35 Heerlijk
19 feb 2024 om 14:49 De kip dreef in olie. Broodjes matig gevuld. Jammer..
17 feb 2024 om 17:56 Rijst lams was heel lekker
13 feb 2024 om 21:32 Eten was erg lekker genoten
12 feb 2024 om 20:56 Broodjes kipkerrie besteld, op elk broodje zaten max 4 stukjes kip. Bel je die zaak op krijg je een meid aan de lijn die super bijdehand is. Vervolgens wordt ik 1 uur daarna gebeld door de eigenaar dat hij me laat blokkeren op thuisbezorgd haha
12 feb 2024 om 18:31 Goed
7 feb 2024 om 18:07 Het begon erbij dat er 1 nasi miste in de bestelling. Vervolgens waren de broodjes heel mager gevuld en garnalen waren heel hard
25 jan 2024 om 14:04 -
10 jan 2024 om 21:49 Eten was lekker , allen ik was die. Rundvlees aan het eten en er zat bot bij heb mij pijn gedaan , graag voor de volgende keer meer vlees dan bot aub
10 jan 2024 om 6:25 Onze vaste roti plek. Net terug van vakantie en het was fijn om een bekende, lekkere roti maaltijd te eten.
24 dec 2023 om 23:27 Eten is door de jaren heen wel echt minder geworden.. niet bepaald je geld meer waard
4 dec 2023 om 21:51 eten was koud en niet lekker terwijl het normaal oke is