RADJOE ART

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Radjoe Art. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 12:28 Vlees te hard .
18 jan 2023 om 9:36 2e keer dat mijn extra rotirol en ei zijn vergeten bij mijn vegetarische rotimaaltijd, terwijl ik er extra voor betaal.
11 jan 2023 om 12:56 Eten was niet warm
6 jan 2023 om 23:02 Was lekker
2 jan 2023 om 10:06 Was een te klein portie voor de prijs die je moet betalen. En was geen kouseband maar gewoon sperziebonen dus dat viel ook erg tegen.
1 jan 2023 om 23:24 Was okay. Bara was vooral heel vet. Olie droop van de verpakking af. De religie was knapperig maar ook heel vettig.
1 jan 2023 om 22:55 Ik heb vandaag roti kip besteld voor 12 euro.....met aardappel..spitskool..en kouseband...helaas geen kouseband maar gewoon sperziebonen..ik vind dit erg misleidend...
30 dec 2022 om 22:44 Bezorging prima, weinig eten voor je geld.
15 dec 2022 om 1:07 Kip van bami en nasi waren duidelijk niet vers en het rook vies. Uit angst om ziek te worden niet gegeten. Excuses voor het slechte review maar dit is niet goed te praten vooral met in prijsverhouding!.
13 dec 2022 om 19:27 Anderhalf uur moeten wachten op de bestelling
10 dec 2022 om 23:56 Langer dan een uur maar heb ter compensatie gratis blikje frisdrank ontvangen. Het het eten was lekker alleen een beetje weinig bakkeljauw en klein bakje doksa voor 15 euro. Smaak was goed.
10 dec 2022 om 21:32 Smaakt goed op zich goed, maar veel te weinig vlees op de broodjes. 4,- voor een plat broodje, vind ik niet kunnen.