RADJOE ART

RADJOE ART Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 801 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Radjoe Art. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 0:14 Slechte service brutaal personeel meerdere malen opgehangen in me gezicht dit word zeker geen 2de keer
29 jun 2022 om 2:33 Rotierol was super,tello niet knapperig en bakkeljouw waardeloos
27 jun 2022 om 23:09 Lekker roti top service
15 jun 2022 om 11:24 Perfect!
6 jun 2022 om 20:07 sneller dan de beloofde tijd en heerlijk die roti lekker verse groenten helaas geen kouseband (maar liever verse sperziebonen dan slechte slappe kouseband toch!?) ;-)
4 jun 2022 om 20:25 Het eten is echt super lekker vooral de roti en de kip ketjap. Wel vind ik de porties erg klein voor t bedrag wat je betaald!
24 mei 2022 om 21:44 Roti was heerlijk zeker een aanrader.. Bami was niet wat we hadden verwacht niks voor ons..
19 mei 2022 om 18:07 Teleurstellend. Weet niet wat er is gebeurd met de kwaliteit, maar mijn rotirol was karig gevuld en ipv kouseband kregen we sperziebonen. Deze vaste klant zijn ze kwijt
17 mei 2022 om 22:34 In één woord geweldig!
12 mei 2022 om 23:29 Weinig eten voor dat bedrag. Sperziebonen in plaats van kousenband
11 mei 2022 om 13:29 In de beschrijving bij de roti kipfilet stond kouseband en spitskool. Helaas geen kouseband maar sperziebonen gekregen! Daarnaast had jk een extra roti plaat. besteld die ontbrak. Moest terug. Smaak van de kip was erg flauw. Aardappelen maar 2 stukje
7 mei 2022 om 21:57 Heerlijke bara’s