RADJOE ART

Recentebeoordeling


4 sterren uit 935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Radjoe Art. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 18:44 Het eten is heerlijk! Alleen zaten de bestelde eieren er niet bij! Maar dat deed niets af aan de smaak. Een aanrader!!
31 mei 2024 om 15:33 Een van de betere roti adresjes in Rotterdam. De klachten die andere hier hebben herken ik niet. De verhouding kool,kouseband aardappel is precies goed. Ook de roti plaatsen zijn goed. En buiten de roti zijn de broodjes ook erg lekker.
26 mei 2024 om 21:14 Sorryhoor maar ik vind dit geen stijl. Na enkele minuten van de bevestifing krijg ik email dat de bestelling is geannuleerd (zonder reden)en dat ik de betaling na 3 dgn zou krijgen.Dit kan echt niet.Ik hoop dat ik zsm het bedrag op mn rekening zie
26 mei 2024 om 9:19 Meer dan 2,5 uur bezorgtijd. Geen telefoontje, mailtje en geen excuses. Eten was wel oke, ze doen veel rauwkost erin als vulling ipv extra kousenband en aardappelen. Rotiplaat is zonder vulling, ook nog een tegenvaller.
20 mei 2024 om 23:10 Rotiplaat viel al uit elkaar bij het openvouwen, dat maakt het eten gewoon erg moeilijk. De rest was wel lekker
19 mei 2024 om 20:04 Sorry maar slechtste roti ooit gegeten
13 mei 2024 om 21:39 Roti lamsvlees was echt heel erg lekker. Besteld met peper; precies voldoende scherp. 1 van de lekkerste roti's die ik heb gegeten
9 mei 2024 om 20:45 Ik heb al vaak bij andere toko’s roti besteld en dat was elke keer weer een teleurstelling. Vandaag eindelijk weer eens een lekkere (goedgevulde) roti gegeten! Roti-plaat mag groter, maar is geen min-punt. Bezorgster was erg vriendelijk.
8 mei 2024 om 17:26 Bestel vaker, maar deze keer viel t tegen. Weinig vlees en kip had geen smaak. Jammer.
26 apr 2024 om 23:54 Eerste keer dat ik hier heb besteld maar helaas niet tevreden. Saus was super lekker bij de rotti, maar de kip erin was zo droog dat ik nu nog aan het kauwen ben.
25 apr 2024 om 20:09 De doksa met peper is goed pittig
18 apr 2024 om 23:49 Het was heel lekker