RADJOE ART

RADJOE ART Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 309 beoordelingen
22 feb 2020 om 17:40 Het eten was verrukkelijk! Zelfs de kok kwam het eten langsbrengen. Een vrolijke en aardige man. 5 sterren!
20 feb 2020 om 21:13 Kan de volgende keer wat sneller want ik had 3 kwartier moeten wachten terwijl ik 5 min er vandaan woon. Maar verder geen byzonderheden
20 feb 2020 om 19:38 Ruim anderhalf uur te laat. Saoto viel erg tegen (bezuinigen op rijst en kip?). Sambal was er al in verwerkt (bepaal dit liever zelf). En dan ook je telefoon uitschakelen zodat klanten met een klacht niet te woord kunnen worden gestaan. Teleurstellend
15 feb 2020 om 20:55 De best gekruide en meest malse kip vind je in de gerechten van Radjoe Art. Het is heerlijk. En snel bezorgd. Echt aan te raden.
15 feb 2020 om 5:35 lekkerste surifood van rotterdam!!
12 feb 2020 om 15:43 Heerlijke roti rol. De kip is altijd ook bomvol smaak! En altijddd aardig bij het bezorgen. Oh en de sambal is lekker zoet en pittig
8 feb 2020 om 12:37 Heerlijke roti! Niet milieu zuinig in plastic bakjes met plastic bestek erbij (overbodig)
8 feb 2020 om 0:40 Het eten verschilt per keer, de ene keer bomvol smaak en heel lekker, de andere keer te weinig smaak. Vooral de satesaus (die ik super lekker vind als hij wat pittig is) viel dit keer tegen qua smaak. Als het goed wordt bereid; beste sate in heel rdam!!
7 feb 2020 om 22:52 Great taste and fantastic service! They forgot one roti bread in my order and once I called they brought immediately two!! Amazing come back! Thank you Radjoe Art:-)
6 feb 2020 om 18:38 Was weer heerlijk zoals altijd Smaak is perfect bestel alleen nog maar hier want dan weet ik zeker eet goed!!!
6 feb 2020 om 16:28 Heb heerlijk genoten! Vriendelijke bezorger! Volgende keer bestel ik weer hier.
5 feb 2020 om 2:31 Super lekkere goedgevulde broodjes spontane eigenaar die zeker vaak extra zijn klanten blij maakt